Ce nu-ți spun când îți vorbesc

Inapoi Înapoi în site
Ce nu-ți spun când îți vorbesc

Shhh, se spun secrete! Descoperă o nouă comedie savuroasă, plină de iubiri și intrigi neașteptate, scrisă de un maestru al umorului – Silviu Iliuță.

Ce se întâmplă atunci când se ciocnesc generații și personalități diferite? Sar scântei, bineînțeles! „Ce nu-ți spun când îți vorbesc” este o comedie palpitantă, plină de secrete, intrigi, iubire și umor, care îți reamintește faptul că fiecare dintre noi ascunde o poveste extraordinară.

Ce nu-ți spun când îți vorbesc

Rețeta unei comedii savuroase?

Se ia una bucată tânără blondă extraordinar de senzuală, proaspată, cu forme perfecte și minte brici, și se introduce într-o vilă plină cu oameni de vârsta a doua, fierți timp de câțiva ani în suc propriu.

Se adaugă câteva grame de frustrări, o linguriță de invidie, o cană de trădari, douăzeci de mililitri de hazard și se lasă la foc mic timp de trei zile.

Se amestecă bine, din când în când, până când suspansul dă în clocot, apoi se introduce amestecul la cuptor.

Se cerne bine umorul, se măsoara cu grijă cantitatea de dragoste, apoi se adaugă un bătrânel incontrolabil, care înregistrează tot ce spun ceilalți și îi dă de gol când le e lumea mai dragă.

Iar la final, se căsătoresc.

Cine? Descoperiți voi în această comedie dementă.

Vă dorim poftă bună!

Silviu Iliuță în cifre

titluri

Titluri
8

titluri

Exemplare vândute
120693

titluri

Cititori
33013

titluri

Urmăritori în online
157056

Recenzii

Despre Silviu Iliuță

Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 33.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile.

Dacă în „Cronicile unui bărbat”, autorul a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România”, a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist, iar în cartea „Ce nu-ți spun când îți vorbesc”, ne arată că atunci când închizi într-o casă oameni din generații diferite, rezultatul nu poate fi decât un scenariu tragicomic.

Citești mai mult, plătești mai puțin